jeep + hajó kombinált kirándulás

A galéria megtekintéséhez kattints a képre:

A HAJÓZÁSI SZEZON VÉGET ÉRT, EZÉRT EZ A KIRÁNDULÁS JELENLEG NEM ELÉRHETŐ. LEGKÖZELEBB 2023 TAVASZTÓL FOGLALHATÓ.

Remek program egy forró nyári napra!
Szabadulj ki a hőségből ezzel a kombinált túrával, mely izgalmas és biztonságos jeep safari, hajókirándulással egybekötve.
Reggeli után jeep-re pattanunk, ami értünk jön a szállodába és kezdetét veszi kalandos túránk az Akamas Nemzeti Park irányába. Utunk a tengerpart és banánültetvények mentén vezet, így érkezünk meg első állomásunkra, ahol különleges tengeri barlangokat és az itt zátonyra futott Edro III. hajóroncsot csodálhatjuk meg.
Fényképezkedés és kis séta után folytatjuk utunkat és hamarosan megérkezünk a híres Teknős – öbölhöz. Ez a hely érintetlen, hosszan elnyúló, aranysárga homokos strandjáról híres és még valamiről: álcserepes teknősök jönnek ide fészket rakni kora tavasszal, amiből a nyári hónapok alatt – augusztus, szeptember – kelnek ki az utódok. Ha szerencsénk van, láthatunk tojásból kikelő teknősbébiket is. A strand természetvédelmi terület, vigyázzunk rá! Teknős – öböl után irány Latchi kikötője, ahol hajóra szállunk, hogy csobbanjunk egyet a Kék Lagúna kristálytiszta vízében. Hazafelé még megállunk Aphrodité híres fürdőjénél, majd élményekkel gazdagon térünk vissza szállodánkba.
Egy finom vacsora után garantáltan jól fogunk aludni ezután az élménydús nap után.

KIRÁNDULÁS ÁRAK:
» Felnőtteknek: 55 € / fő
» Gyerekeknek: 35 € / fő

A cég által meghirdetett eredeti, közvetítői díj nélküli árak!

A kiránduláson való részvétel 10 euró / felnőtt, 5 euró / gyermek előleg befizetéséhez kötött, melyről bizonylatot / jegyet állítunk ki.
A fennmaradó összeget a kirándulás napján kell fizetni.
Amennyiben a kirándulás a szervező hibájából elmarad, a foglaló teljes összegben visszajár.

FONTOS:
A jeep safari szervezése és a tájékoztatás, kapcsolattartás magyar nyelven történik. Maga a kirándulás angol vagy orosz nyelvű idegenvezetéssel érhető el.
A kirándulás Páfoszról indul, általában az általad megadott szálláshelyről. Az indulás pontos helyét és idejét e-mail-ben igazoljuk vissza.
A kirándulás előtt tájékoztatunk a tudnivalókról és részletes magyar nyelvű program-  és látnivaló leírást adunk, így minimális angol tudással, vagy nyelvtudás nélkül is kiválóan élvezhető a program.
A túrán való részvétel foglaláshoz kötött, min. 24 órával a kirándulás előtt jelezd kérlek részvételi szándékodat.
Az árváltoztatás, illetve a helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás stb.) miatti program módosítás jogát fenntartjuk.

Jelentkezem a kirándulásra!