rólam

Szeretettel köszöntelek!

Polgár Anna vagyok, 2019 év elején érkeztem Ciprusra, Páfosz (Paphos) városába. Szerelem volt első látásra!

Rögtön tudtam, hogy én bizony itt fogok élni. Szinte azonnal sikerült is elhelyezkednem egy helyi szállodában, ahol először recepciós, majd Guest Relation (vendégkapcsolatokért felelős) munkakörökben dolgoztam és dolgozom jelenleg is.

Ciprus a napfény és a csodálatos tengerpartok országa, de mióta itt élek tudom, hogy még sokkal több is ennél! Rengeteg felfedeznivalót rejt ez a sziget és én örömmel járom be szabadidőmben partjait, falvait, hegyeit, templomait és történelmi helyeit. Imádok felfedezni új tavernákat is és kipróbálni izgalmas és érdekes programokat.

De szükségem is van ezekre a megtapasztalásokra, hiszen a vendégek legtöbbször feltett kérdése, hogy mit lehet itt csinálni???
…és így saját tapasztalatból tudok ajánlani egyénre szabott programokat mindenkinek.

A szállodánkban természetesen magyar vendégekkel is gyakran találkozom, akik mindig nagyon megörülnek, ha saját anyanyelvükön tudnak segítséget vagy infomációt kérni a nyaralásuk alatt egy itt élőtől, aki nem csak az útikönyvekből ismeri Ciprust.

Ez adta az ötletet, hogy elindítsam a honlapomat, ezen a blogomat és a youtube csatornámat, ahol igyekszem érdekes és hasznos tartalmakat megosztani mindenkivel, akit érdekel Ciprus vagy szeretne a szigeten nyaralni.

Külön nagy öröm számomra, hogy a szálloda management-el sikerült egy exclusive, csak magyar vendégeknek – érkezzenek a világ bármely tájáról – szóló kedvezményt is létrehozni: a honlapomon keresztül 25% kedvezménnyel foglalhatnak vendégeim szobát az Amphora, valamint testvérszállodánk, a Capital Coast hotelben.

Mindemellé repülőtéri transzfert, fantasztikus kirándulásokat és folyamatos asszisztenciát is biztosítunk a nyaralás alatt vendégeinknek.

Van egy mondás: képzeld magad a vendéged helyébe és csak azt a szolgáltatást nyújtsd, amit Te magad is elvárnál. Minden benne van ebben a mondatban és én igyekszem nap mint nap e filozófia szellemében végezni munkámat.

Célom: magas színvonalat nyújtani minden ide utazó magyar vendégnek, ezért a legjobb és legmegbízhatóbb autóbérlő céggekkel és fakultatív program szolgáltatókkal dolgozom Ciprus szigetén, hogy a nyaralás témájában a legfelkészültebb legyek. Felkerestem az itt élő, szabadidős programokat nyújtó magyar honfitársakat is, hogy tudj választani magyar nyelvű programokból is, legyen az jeep szafari, hajó- vagy buszkirándulás, városnézés vagy  búvárkodás.

Ráadásul utazásszervezési és tanácsadói szolgáltatásomat teljesen INGYEN nyújtom neked, amennyiben partner szállodáimban foglalod le szobádat.

Tekintsd meg a legnépszerűbb programajánlatokat és szervezett utakat, kérdezz tőlem bármit a hellyel és látnivalóival kapcsolatban és legyél a vendégem, amikor időd és kedved engedi. 

Szeretném, ha utazásod velem örök élmény maradna! 

Cipruson otthon vagyok és várlak szeretettel!

Elérhetőségem:
info@ciprusinap.hu
+36 70 251 1502
+357 99 907901