troodos-hegység
jeep safari

A galéria megtekintéséhez kattints a képre:

A reggeli órákban indulunk Troodos-hegység túránkra. A Dhiarizos folyó gyönyörű völgyén keresztül vezet utunk Omodos felé, ami a környék egyik legszebb borászfaluja, de érdemes megnézni az itt található Szent Kereszt Templomot is. Miután körülnéztünk ebben a hangulatos kis faluban, belevetjük magunkat a Troodos-i rengetegbe és megnézzük az erdő mélyén található, velencei stílusban épült Tzelefos hidat. Csodálatos fotókat készíthetünk itt, igazán lenyűgöző ez az erdei környezet. Egy kis séta után már robogunk is tovább a Kykkos kolostor felé, ami Ciprus büszkesége, a világörökség része és az egész ortodox világban ismert. A kolostor után meghódítjuk az Olympost, ami a Troodos – hegység csúcsa és 1951 méteres magasságával Ciprus legmagasabb pontja. Hazafelé meglátogatjuk a sziget egyik legszebb vízesését, a Millomeri-t, majd utolsó megállónk, az Aphrodité szikla után visszaérkezünk Páfoszra. A nap során lehetőségünk lesz megkóstolni a tradicionális ciprusi mezét egy családias étteremben, ahol megállunk ebédelni (opcionális, a kirándulás ára az ebédet nem tartalmazza).

Egész napos program, indulás a reggeli órákban, visszaérkezés 17h körül várható.

Figyelem: a videóban látható szamárfarm már nem része a programnak.

KIRÁNDULÁS ÁRAK:
» Felnőtteknek: 50 € / fő
» Gyerekeknek: 30 € / fő

A cég által meghirdetett eredeti, közvetítői díj nélküli árak!

A kiránduláson való részvétel 10 euró / felnőtt, 5 euró / gyermek előleg befizetéséhez kötött, melyről bizonylatot / jegyet állítunk ki.
A fennmaradó összeget a kirándulás napján kell fizetni.
Amennyiben a kirándulás a szervező hibájából elmarad, a foglaló teljes összegben visszajár.

FONTOS:
A jeep safari szervezése és a tájékoztatás, kapcsolattartás magyar nyelven történik. Maga a kirándulás angol vagy orosz nyelvű idegenvezetéssel érhető el.
A kirándulás Páfoszról indul, általában az általad megadott szálláshelyről. Az indulás pontos helyét és idejét e-mail-ben igazoljuk vissza.
A kirándulás előtt tájékoztatunk a tudnivalókról és részletes magyar nyelvű program-  és látnivaló leírást adunk, így minimális angol tudással, vagy nyelvtudás nélkül is kiválóan élvezhető a program.
A túrán való részvétel foglaláshoz kötött, min. 24 órával a kirándulás előtt jelezd kérlek részvételi szándékodat. 
Az árváltoztatás, illetve a helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás stb.) miatti program módosítás jogát fenntartjuk.

Jelentkezem a kirándulásra!