jeep safari a kék lagúnához
MAGYAR NYELVŰ KIRÁNDULÁS

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

MEGÁLLUNK EBÉDELNI A KIRÁNDULÁS ALATT?

Számunkra fontos, hogy a megállóknál legyen elég időd a saját tempódban felfedezni a látnivalókat, ezért külön ebédszünetet nem iktatunk be, mert ezzel sok idő elmenne.

Ha szeretnél, hozz magaddal kérlek szendvicseket, de szívesen megállunk egy helyi pékségnél is, ahol finom, friss péksüteményeket vagy szendvicseket, vizet, üdítőt tudsz vásárolni.

Amennyiben a csapat minden tagja szeretne inkább egy étteremben vagy tavernában ebédelni, akkor ez is megoldható természetesen.

VANNAK HOSSZABB GYALOGOS RÉSZEK? MENNYIRE MEGERŐLTETŐ A TÚRA?

Hosszabb gyalogos szakasz az Avakas szurdoknál várható, itt egy kb. 15-20 perces sétát teszünk egy szép ösvényen, míg elérjük a hasadékot.
A szurdokon belül kisebb sziklákon kell lépkedni, melyek közül néhány csúszós lehet (a túravezető végig veled van és segít átkelni a nehezebb részeken).

Fontos, hogy semmi sem kötelező! Ha úgy érzed, neked bármely szakasz nem vállalható, vagy izületi problémád van, esetleg műtéten estél át, akkor egy padon ülve megvárhatod a többieket.

GYEREKEKKEL IS VÁLLALHATÓ A TÚRA?

Gyerekeket is várunk szeretettel a túránkon.

Ők azok, akik a legjobban szokták élvezni a zötyögősebb részeket és hogy egy ilyen vagány dzsipben utazhatnak 🙂

Azt azonban vedd figyelembe, hogy ez egy egész napos program, piciknek fárasztó lehet és babakocsit sem lehet hozni, mert terepen úgysem tudnád használni (babákkal a kenguru hasznosabb ezen a túrán).

ADJUNK BORRAVALÓT A TÚRAVEZETŐNEK?

Ha jól érezted magad a kiránduláson, figyelmes, kedves és szórakoztató volt a túravezetőd, válaszolt a kérdéseidre és érdekes információkat adott át, akkor nyugodtan lepd meg egy kis borravalóval, örülni fog neki smile (5-10 eurót szokás adni)