akamas jeep safari

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre:

Ha szereted a természetet és látni szeretnéd, milyen Ciprus a turistaövezeteken túl, akkor ez a túra neked való! A jeep érted jön a szállodába, így reggeli után már indulhatunk is. A tengerpart mentén, banánültetvények és tradicionális ciprusi falvakon keresztül vezet az utunk az Akamas Nemzeti Park irányába. Első megállónkon megcsodálhatjuk a tengeri barlangokat, majd fényképezkedés és kis séta után folytatjuk utunkat az Avakas Hasadékhoz, ami csodálatos látványt nyújt és gazdagon bemutatja a helyi állat és növényvilágot. A mészkő sziklákból kivájt, 30 méterre magasodó szurdok évezredek során nyerte el mai formáját. A túraút helyenként csúszós, sziklákon és köveken kell kapaszkodni, ezért kényelmes cipővel készüljünk, de ezt a természeti csodát látni kell! A szurdok után vár ránk a Teknős – öböl (Lara Bay), ami egy gyönyörű, érintetlen, homokos partszakasz. Ez a strand egyben természetvédelmi terület is, aranyszínű homokjába álcserepesteknősök raknak tojásokat. A fészkek meg vannak jelölve, vigyázzunk rájuk! Miután kigyönyörködtük magunkat, irány az Aphrodité fürdő, de előtte megállunk még kicsit az egyik kilátónál, hogy fotókat készítsünk a lélegzetelállító Kék Lagúnáról. Nyári időszakban és ha az időjárás megfelelő, úszni is lehet a lagúnában ennél a megállónál.
És még mindig nincs vége a kalandoknak, hiszen hazafelé vár bennünket egy hatalmas csobbanás Páfosz egyik legizgalmasabb helyén, Adonisz fürdőjében.

Egész napos program, indulás a reggeli órákban, visszaérkezés 17h körül várható.

KIRÁNDULÁS ÁRAK:
» Felnőtteknek: 45 € / fő
» Gyerekeknek: 30 € / fő

A cég által meghirdetett eredeti, közvetítői díj nélküli árak!

A kiránduláson való részvétel 10 euró / felnőtt, 5 euró / gyermek előleg befizetéséhez kötött, melyről bizonylatot / jegyet állítunk ki.
A fennmaradó összeget a kirándulás napján kell fizetni.
Amennyiben a kirándulás a szervező hibájából elmarad, a foglaló teljes összegben visszajár.

FONTOS:
A jeep safari szervezése és a tájékoztatás, kapcsolattartás magyar nyelven történik. Maga a kirándulás angol vagy orosz nyelvű idegenvezetéssel érhető el.
A kirándulás Páfoszról indul, általában az általad megadott szálláshelyről. Az indulás pontos helyét és idejét e-mail-ben igazoljuk vissza.
A kirándulás előtt tájékoztatunk a tudnivalókról és részletes magyar nyelvű program-  és látnivaló leírást adunk, így minimális angol tudással, vagy nyelvtudás nélkül is kiválóan élvezhető a program.
A túrán való részvétel foglaláshoz kötött, min. 24 órával a kirándulás előtt jelezd kérlek részvételi szándékodat.
Az árváltoztatás, illetve a helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás stb.) miatti program módosítás jogát fenntartjuk.

Jelentkezem a kirándulásra!