akamas jeep safari

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre:

Ha szereted a természetet és látni szeretnéd, milyen Ciprus a turistaövezeteken túl, akkor ez a túra neked való! A jeep érted jön a szállodába, így reggeli után már indulhatunk is. A tengerpart mentén, banánültetvények és tradicionális ciprusi falvakon keresztül vezet az utunk az Akamas Nemzeti Park irányába. Első megállónkon megcsodálhatjuk a tengeri barlangokat és az Edro III. hajóroncsot, amely Peyia partjainál futott zátonyra. Fényképezkedés és kis séta után folytatjuk utunkat, következő megállónk az Avakas Hasadék, ami csodálatos látványt nyújt és gazdagon bemutatja a helyi állat és növényvilágot. A mészkő sziklákból kivájt, 30 méterre magasodó szurdok évezredek során nyerte el mai formáját. A túraút helyenként csúszós, sziklákon és köveken kell kapaszkodni, ezért kényelmes cipővel készüljünk, de ezt a természeti csodát látni kell! A szurdok után vár ránk a Teknős – öböl (Lara Bay), ami egy gyönyörű, érintetlen, homokos partszakasz. Ez a strand egyben természetvédelmi terület is, aranyszínű homokjába álcserepesteknősök raknak tojásokat. A fészkek meg vannak jelölve, vigyázzunk rájuk! Miután kigyönyörködtük magunkat, irány az Aphrodité fürdő, de előtte megállunk még kicsit az egyik kilátónál, hogy fotókat készítsünk a lélegzetelállító Kék Lagúnáról. Nyári időszakban és ha az időjárás megfelelő, úszni is lehet a lagúnában ennél a megállónál.
És még mindig nincs vége a kalandoknak, hiszen hazafelé vár bennünket egy hatalmas csobbanás Páfosz egyik legizgalmasabb helyén, Adonisz fürdőjében.

KIRÁNDULÁS ÁRAK:
» Felnőtteknek: 45 € / fő
» Gyerekeknek: 30 € / fő

A cég által meghirdetett eredeti, közvetítői díj nélküli árak!

A kiránduláson való részvétel 10 euró / felnőtt, 5 euró / gyermek előleg befizetéséhez kötött, melyről bizonylatot / jegyet állítunk ki.
A fennmaradó összeget a kirándulás napján kell fizetni.
Amennyiben a kirándulás a szervező hibájából elmarad, a foglaló teljes összegben visszajár.

FONTOS:
A jeep safari szervezése és a tájékoztatás, kapcsolattartás magyar nyelven történik. Maga a kirándulás angol vagy orosz nyelvű idegenvezetéssel érhető el.
A kirándulás Páfoszról indul, általában az általad megadott szálláshelyről. Az indulás pontos helyét és idejét e-mail-ben igazoljuk vissza.
A kirándulás előtt tájékoztatunk a tudnivalókról és részletes magyar nyelvű program-  és látnivaló leírást adunk, így minimális angol tudással, vagy nyelvtudás nélkül is kiválóan élvezhető a program.
A túrán való részvétel foglaláshoz kötött, min. 24 órával a kirándulás előtt jelezd kérlek részvételi szándékodat.
Az árváltoztatás, illetve a helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás stb.) miatti program módosítás jogát fenntartjuk.

Jelentkezem a kirándulásra!