hajókirándulások

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre:

A hotel recepcióján bármikor foglalhatunk helyeket szervezett hajókirándulásokra, de ha a kikötő környékén sétálunk, valósággal lecsapnak ránk a különböző programjaikat kis állványuk mellől vehemensen árusító helyiek. Sokféle hajós program közül válogathatunk, íme egy kis ízelítő a kínálatból:

TEKNŐSLES ÜVEGFENEKŰ HAJÓRÓL: Ezeken a néhány órás kirándulásokon Páfosz part menti vidékén hajózhatunk, láthatuk tenger fenekén lévő hajóroncsokat és jó esetben teknősöket is. A kirándulások Páfosz és Latchi kikötőjéből indulnak. Árak: felnőtt 25€-tól, gyerek 15€-tól

KIRÁNDULÁSOK FÉL VAGY EGÉSZ NAPRA: Tematikus kirándulás közül válogathatunk, vannak csak felnőtteknek szervezettek, de családok is találnak kedvükre valót a széles választékban. A hajós cégek jellemzően transzfer szolgáltatást is nyújtanak a hoteltől a hajóig és vissza, a kirándulás végén. Cég függő, de általában kínálnak enni és innivalót és meg is állnak útközben egy kis csobbanásra, búvárkodásra. A hajók általában Páfosz kikötő – Coral – öböl – Tengeri barlangok – St. George sziget – Akamas – Páfosz kikötő útvonalon közlekednek. Vannak esti kirándulások is, tűzijátékkal, zenés, táncos programokkal, vacsorával.
Különleges programnak igérkezik egy hajókirándulás a gyönyörű Kék Lagúnához, ide a hajók jellemzően Latchi kikötőböl indulnak, ezért érdemes hotel transzferrel együtt foglalni, de bérelt autónkkal is könnyedén, kb. 40 perc alatt eljuthatunk a Páfosztól északra található kikötőbe.
Az árak programonként eltérőek:
» Családi kirándulás fél napos: felnőtt 49€-tól, gyerek 19€-tól / egész napos: 59€-tól, gyerek 25€-tól
» Esti hajózás tűzijátékkal: felnőtt 59€-tól, gyerek 25€-tól
» Kirándulás a Kék Lagúnához, egész napos program, transzferrel, ebéddel, programokkal: felnőtt 69€-tól, gyerek 34€-tól
» Kirándulás a Kék Lagúnához, 3 órás program, transzfer és ellátás nélkül: felnőtt 20€-tól, gyerek 10€-tól
» Csak felnőtteknek szóló hajós program: 89€-tól

KALÓZHAJÓ KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK:
Izgalmas kaland gyerekeknek, pihentető program szüleiknek! Ezen a hajón igazi kalózzá válhatunk: arcfestés, kalóz és sellő show, akrobaták, minden egy programban. A fedélzeten ebéd, italok, friss gyümölcsök várnak minket, emlékezetes szórakozás az egész családnak.
Árak: felnőtt 39€-tól, gyerek 19€-tól

FONTOS:

A részvétel foglaláshoz kötött, min. 24 órával a kirándulás előtt jelezd kérlek részvételi szándékodat. A részvételi díjak a szállodában fizetendők. A megadott árak nem tartalmazzák a kirándulás során felmerülő egyéb költségeket (belépők, étkezés stb.). Az árváltoztatás, illetve a helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás stb.) miatti program módosítás jogát fenntartjuk.