quad / buggy safari

A galéria megtekintéséhez kattints a képre:

Egy szuper offroad száguldás vár rád ezeken az egész vagy félnapos túrákon. Kétféle fantasztikus program közül választhatsz: az egyik útvonal a sziget nyugati partja mentén vezet, az Akamas Nemzeti Park területére. A számtalan földút lenyűgöző kilátást nyújt a tengerpartra és gyönyörű, érintetlen strandokat fedezhetünk fel. Másik túránkon az Aphrodité sziklát látogatjuk meg, útközben erdős utakon haladunk, így az offroad élmény itt is garantált! Tapasztalt túravezetőd megtanítja neked, hogyan kell vezetni ezeket a különleges járműveket, hiszen elsődleges szempont a biztonság.

KIRÁNDULÁS ÁRAK:

» Fél napos safari Akamas VAGY Aphrodité szikla (3-4 óra): egyszemélyes quad – 70€ / kétszemélyes quad – 80€ / kétszemélyes buggy – 100€ / négyszemélyes buggy – 180€

» Egész napos Safari Akamas VAGY Aphrodité szikla (5-6 óra): egyszemélyes quad – 80€ / kétszemélyes quad – 90€ / kétszemélyes buggy – 120€ / négyszemélyes buggy – 210€

FONTOS:
A túrán való részvétel foglaláshoz kötött, min. 24 órával a kirándulás előtt jelezd kérlek részvételi szándékodat. A részvételi díjak a szállodában fizetendők. Tájékoztató jellegű árak, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
18. betöltött életév és jogosítvány szükséges a járművek vezetéséhez, védősisak biztosított. Az ár tartalmazza az adókat, biztosítást és a benzinköltséget. 
A megadott árak nem tartalmazzák a túra során felmerülő egyéb költségeket (belépők, étkezés stb.). A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás stb.) miatti program módosítás jogát fenntartjuk.